Οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο τελικός κυπέλλου θα γίνει αύριο (20:30) στο Πανθεσσαλικό.

Ads

Η τελευταία σύσκεψη με την συμμετοχή των εμπλεκομένων, είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες και κατά την διάρκεια της, ξεπεράσθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει με την αρίθμηση των εισιτηρίων και τα ζητήματα ασφαλείας. 

Εφόσον λοιπόν τηρηθούν από την ΕΠΟ τα όσα συμφωνήθηκαν, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν αύριο το βράδυ, στον Βόλο, το τρόπαιο του κυπελλούχου Ελλάδας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να μην παραβρεθεί στον τελικό, λόγω της μεγάλης ενόχλησης και δυσφορίας του με τους χειρισμούς που έγιναν από την ΕΠΟ.

Ads

Η μη αρίθμηση των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου αποτελεί σαφή παραβίαση του νόμου, ενώ η δικαιολογία της ΕΠΟ ήταν πως οι αστυνομικές αρχές δεν απαίτησαν θέμα αρίθμησης των καθισμάτων. 

Από τα ξημερώματα, λοιπόν και εν γνώσει του αρχηγού της Αστυνομίας τυπώνονται αυτοκόλλητα: Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει. 

Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα «χτυπηθούν» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου. Τα συγκεκριμένα «μηχανάκια» τα έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.