Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League. Μήτρογλου και Σαλπιγγίδης τα δύο τέρματα με την ομάδα του Μπόλονι να μένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.  

Ads

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League.
 
Ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με τον Σαλπιγγίδη έφτασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς μένοντας στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ για τον Ατρόμητο που πήγε στους δύο βαθμούς σκόραρε ο Μήτρογλου.
 
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες οι οποίες ωστόσο δεν ανησύχησαν τον Χαλκιά. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και πέτυχε αυτό που ήθελε με τον Σαλπιγγίδη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Δώνης που έβλεπε να είναι η ομάδα του πίσω στο σκορ, έκανε από χωρίς τις αλλαγές του, μετατρέποντας και το σύστημα σε 4-4-2 με Μήτρογλου-Αναστασάκο στην επίθεση, κάτι που απέφερε καρπούς, με το γκολ του Μήτρογλου. Από την άλλη ο Μπόλονι έμεινε σταθερός στο αρχικό του πλάνο παίζοντας με αντεπιθέσεις, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
 
Πλέον οι δύο ομάδες σκέφτονται τα παιχνίδια της Πέμπτης (10/5) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
 
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Οικονόμου (46′ Μπρίτο), Ιγκλέσιας (63′ Αναστασάκος), Σφακιανάκης (46′ Καραμάνος), Δημούτσος, Πίτου Γκρασία, Μήτρογλου, Επστάιν.
 
ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Γκαρσία, Φωτάκης, Λίνο (76′ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (82′ Ίβιτς), Αθανασιάδης

Πηγή: Sport24.gr