Το Κύπελλο Γερμανίας, DFB Pokal, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τη διεξαγωγή των δύο νοκ – άουτ ημιτελικών και θα κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών Novasports! 
 
Σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου (21:45) θα αναμετρηθούν στο “Hermann – Neuberger – Stadion” Σααρμπρύκεν – Λεβερκούζεν  με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη γράψει ιστορία στο DFB Pokal, καθώς για πρώτη φορά ομάδα 4ης κατηγορίας φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.
 
Την Τετάρτη 10 Ιουνίου (21:45) θα κοντραριστούν στο “Allianz Arena” Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση που αποτελεί επανάληψη του τελικού Κυπέλλου του 2018, όταν και η ομάδα της Φρανκφούρτης πανηγύρισε το τρόπαιο επικρατώντας των Βαυαρών με σκορ 3-1. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.
 
Και οι δύο αναμετρήσεις, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των οδηγιών των υγειονομικών αρχών. Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.