Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, τραγικό αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ads

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε έναν αγωνιστικό χώρο για… κλάματα με αποτέλεσμα όλες οι επιθετικές ενέργειες να γίνονται από την αριστερή πλευρά (όπως έκανε επίθεση η ΑΕΚ).
 
Στη συνέχεια ωστόσο βγήκε ήλιος και κάπως έφτιαξαν τα πράγματα, χωρίς ωστόσο να δούμε πολύ καλύτερο θέαμα. Στο 18ο λεπτό η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Σιαλμάς πέρασε στον Μπέλεκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον δεύτερο να κάνει το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κοψαχείλη.
 
Δυο λεπτά αργότερα ο Αθανασόπουλος ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μανωλά μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε κάτι. Το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να χάνει άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν ο Καράμπελας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπερνς που ήταν μόνος έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ. Μετά από πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή ο Μπέλεκ βρέθηκε μόνος του και προχώρησε προς τη μεγάλη περιοχή. Εκεί έκανε όμορφο πλασέ και άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό.
 
Η Καλαμάτα έφτασε μία ανάσα από το 1-1 στο 65ο λεπτό, όταν ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, όμως ο Έλληνας πορτιέρο με τα πόδια καθάρισε τη φάση.
 
Το παιχνίδι τελείωσε με την Καλαμάτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασόπουλο που έκανε την κεφαλιά μόνος του, όμως ο Αραμπατζής μάζεψε τη μπάλα. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως οι παίκτες της Καλαμάτας διαμαρτυρήθηκαν σε μία φάση όπου φαίνεται η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κάλα.

Ads

sport24