Ο άνθρωπος που πριν από δύο χρόνια είχε αναγνωριστεί ως «persona non grata» στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό σε πανηγυρισμό στο «καταραμένο» τελευταίο όπως αποδείχτηκε γκολ της ΑΕΚ στη Super League πριν από τον υποβιβασμό της στη Γ Εθνική, ο Γιώργος Κατίδης επανέρχεται αποδοκιμάζοντας τη Χρυσή Αυγή αλλά και όσους ψήφισαν το ναζιστικό κόμμα.

Ads

Ο Γιώργος Κατίδης τότε είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε ότι πρόκειται για ναζιστικό χαιρετισμό και πως το είχε δει στην τηλεόραση και το έκανε για να σηκωθεί όλο το γήπεδο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον αποδοκίμασαν και η διοίκηση τον τιμώρησε με διακοπή συμβολαίου και αποβολή από την ομάδα.

image

Δύο χρόνια μετά ο ποδοσφαιριστής ξέσπασε χαρακτηρίζοντας φασίστα όποιον ψήφισε τη Χρυσή Αυγή. «Την πρώτη φορα που ψήφισες Χρυσή Αυγή, ήσουν παραπλανημένος.Τη 2η, ήσουν αγανακτισμένος. Απο την 3η και μετά, είσαι απλώς ΦΑΣΙΣΤΑΣ!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο Γιώργος Κατίδης και στο παρελθόν έχει δηλώσει πως μετά το περιστατικό διάβασε και έμαθε για τη δράση της Χρυσής Αυγής αλλά και για τον ναζισμό και τα εγκλήματά του.

Ads

image