Αναξιόπιστο απέναντί του θεωρεί τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο sport 24 τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό. 

Ads

Για τον Γιάννη Αλαφούζο είπε συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να τοποθετηθώ για τον κ. Αλαφούζο. Είναι παντελώς αναξιόπιστος απέναντί μου. Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θα αναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλάμβανα το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δυο ενδεχόμενα». 

«Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του. Ο χρόνος θα δείξει αν είχε δίκιο ο κ. Αλαφούζος. Κάναμε διαπραγματεύσεις πριν μερικούς μήνες και κάθε φορά τα χρέη ανέβαιναν 5 εκατομμύρια. Του εξήγησα μέχρι που μπορούσα να φτάσω οικονομικά, για να πάρω τη διαχείριση φέτος και να τον βοηθήσω. Μακάρι να έχει πάρει την κατάλληλη απόφαση», πρόσθεσε. 

Είπε πάντως ότι όλοι στον Παναθηναϊκό θα αγκαλιάσουν τον Ταϊλανδό αν βάλει χρήματα. Δήλωσε αισιόδοξος ότι το πλάνο για μια κοινή στέγη όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, και το project Athens Alive θα προχωρήσει. «Οι συζητήσεις με την κυβέρνηση πάνε καλά… Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και το πλάνο να είναι βιώσιμο μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας» τόνισε συγκεκριμένα.

Ads

Αφού πρώτα επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, έδειξε διάθεση να υποχωρήσει στην κόντρα με τη Euroleague, αρκεί «να τραβηχτούν πίσω οι ποινές σε εμένα», ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε σε αποχώρηση από την Ευρωλίγκα». 

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι «υπάρχει διάθεση για διεξαγωγή του φάιναλ φορ της Euroleague στην Αθήνα το 2019. Είναι μια ακριβή διοργάνωση βέβαια. Υπάρχει θέληση από εμάς να λυθεί το θέμα με την Ευρωλίγκα».

Στο τέλος, αφού δήλωσε πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Τσάβι Πασκουάλ, και σχολίασε για την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ: «Μας έκανε υπερήφανους».