Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας του μπάσκετ οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Μετά την ήττα της ομάδας τους οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος καταφέρθηκαν κατά του μεγαλομέτοχου των “πρασίνων” Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατηγορώντας τον για κλίμα τρομοκρατίας τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του τελικού.

Ads

Οι αφοί Αγγελόπουλοι θεωρούν ότι η συμπεριφορά του Δ. Γιαννακόπουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ξεκινώντας μετά τον αγώνα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Δευτέρα και καταλήγοντας στον χθεσινό τελικό, επηρέασε και την διαιτητικό τρίο, από το οποίο έχουν πολλά παράπονα.

Η συνέντευξη των Παναγιώτη και Γιώργου… από Pireotis7

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, μετά το τέλος του αγώνα:

Ads

“Τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός κέρδισε πεντακάθαρα τον Παναθηναϊκό, καθώς η διαιτησία ήταν καλή και η ατμόσφαιρα άψογη. Το αναγνώρισαν οι πάντες ακόμα και ο Παναθηναϊκός. Κάναμε κάποιες κινήσεις πριν από τον τελικό και συγκεκριμένα, το να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ανοίξει… μύτη και να μιλάμε μόνο για μπάσκετ. Κάποιοι μάλλον δεν συμφωνούν με αυτό. Όταν πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στο ΣΕΦ, κατεβαίνοντας ενημερωθήκαμε ότι έγινε επίθεση στα αποδυτήρια των διαιτητών από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, συνοδεία ατόμων της ασφαλείας του.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ποτέ. Χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις στους τρεις διαιτητές. Ένα κανάλι το έπαιξε αυτό, κάποια άλλα όχι… Ο πρώτος διαιτητής την ίδια μέρα έκανε συμπληρωματική κατάθεση και έγραψε αυτό που ειπώθηκαν. Τα περί “εφευρέτης της αλητείας” όπως είπε ο ίδιος (σ.σ Δημήτρης Γιαννακόπουλος). Νομίζω και οι άλλοι δύο διαιτητές μετά, το ίδιο έκαναν. Ξεκίνησαν μετά οι επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών…”

Επιμέλεια: Νίκος Τριγάζης