Με το θέαμα να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι και επέκτειναν τα σερί τους, ο μεν δίχως νίκη στα play-out και η δε χωρίς ήττα σε αυτά.

Ads

Η αποβολή του Γιαννιώτη στο πρώτο μέρος έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκαν, αν και είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον Ντέλετιτς στο πρώτο μέρος.

Πλέον ο Ατρόμητος βρίσκεται στο +4 από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας, ενώ η Λαμία στο +5.

Η βαθμολογία των play-out 

image

Ads

Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός στα πρώτα λεπτά, με τα άστοχα σουτ των Γιακουμάκη (6’) και Ούμπιδες (23’) να είναι τα μοναδικά αξιοσημείωτα πριν το μισάωρο. Το πράγμα άλλαξε στο 33’, όταν ο Καραντώνης απέβαλε τον Γιαννιώτη κατόπιν χρήσης VAR, καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα εκτός περιοχής.

Στο φάουλ που εκτελέστηκε, η μπάλα βρήκε στο τείχος όμως ο Ντέλετιτς πήρε το «ριμπάουντ» και σκόραρε. Παρ’ όλα αυτά, το VAR έφερε την ακύρωση του γκολ για οφσάιντ του Ρόμανιτς, που θεωρήθηκε πως επηρέαζε τον Θεοδωράκη.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το επικίνδυνο σουτ του Γιακουμάκη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, που εξουδετέρωσε ο Επασί.

Αν το πρώτο μέρος δεν ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό, τότε τι να πει κανείς για το δεύτερο. Με τους γηπεδούχους να μην ανοίγονται ιδιαίτερα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο, και τους φιλοξενούμενους να βολεύονται όσο περνούσε η ώρα με τον βαθμό, οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Κάποια σουτ των Μαρτίνεθ, Πίτι και Ντέλετιτς αποτέλεσαν μικρή απειλή για την εστία του Θεοδωράκη, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο μηδέν και τον Ατρόμητο να πηγαίνει για τελικό κόντρα στον Παναιτωλικό την επόμενη αγωνιστική. Η δε Λαμία, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (55’ Νάτσος), Ραμπέγιο (35’ Θεοδωράκης), Γιακουμάκης (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βύντρα (61’ Βασιλακάκης), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (25’ Γκούγκα), Τζανδάρης, Προβυδάκης (72’ Βλάχος), Ρόμανιτς (72’ Πίτι), Ντέλετιτς, Καραμάνος

Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας), Γεωργακόπουλος Τιμολέων (Πειραιώς)
4ος Διαιτητής: Ζαμπαλάς Σπυρίδων (Ηπείρου)
VAR: Σκουλάς Εμμανουήλ (Θεσσαλίας)
AVAR: Φωτόπουλος Ανδρέας (Αθηνών)