Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μανούσου (20’), ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, με σκόρερ τον Αλί Μπαμπά (76’) και διεύρυνε το σερί του στη φετινή Super League, φτάνοντας τα 10 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος!

Ads

Οι Αρκάδες έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ότι έχουν αποκτήσει σπουδαίο αγωνιστικό χαρακτήρα, με τον Σάββα Παντελίδη από την άλλη να μην μπορεί να πανηγυρίσει ούτε τώρα την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Ατρομήτου.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία, με τον φάουλ του Μουνίθ να περνάει άουτ και την άμυνα του Ατρομήτου να κόβει τελευταία στιγμή τον Ριέρα. Στο 20’, ο Μανούσος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με όμορφη γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0), με τους αμυντικούς του Αστέρα να έχουν μεγάλη ευθύνη.

Στο 28’ ο Θεοδωράκης τραυματίστηκε, με τον Μανδά να περνά στη θέση του, ενώ έξι λεπτά ο αργότερα οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι για χέρι. Από εκεί και μετά οι Αρκάδες απείλησαν αρκετά, με τον Μανδά να είναι πάντα στην κατάλληλη θέση και να μπλοκάρει. Ο Ατρόμητος σκόραρε με τον Αγκάγιεφ στο 45+3’, με τον επόπτη και το VAR να ακυρώνουν το τέρμα για οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά για να ισοφαρίσει και είχε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Τομάσεβιτς με σωτήρια προβολή «έκοψε» τον Κρέσπι (51’), ενώ ο Μανδάς σταμάτησε τις προσπάθειες των Φερνάντεθ (47’) και Βαλιέντε (59’), με την ομάδα του Παντελίδη να είναι κλεισμένη στην περιοχή της, προσπαθώντας να διαφυλάξει το προβάδισμα.

Ads

Το γκολ για τους Αρκάδες ήταν θέμα χρόνου βάση της εικόνας του ματς, με τον Αλί Μπαμπά να ισοφαρίζει με ψηλοκρεμαστό σουτ σε 1-1, στην πρώτη του επαφή στο ματς (76’)! Οι πολλές μονομαχίες και οι κίτρινες κάρτες έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με τον Ιγκλέσιας μάλιστα να αποβάλλεται στο 90’.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης, (λ.τρ. 28’ Μανδάς) Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80’ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46’ Νταβιώτης), Μουνίθ (67’ Γκάλο), Μανούσος (67’ Κωτσόπουλος)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (75’ Ρουμπέν Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (92’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (46’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (75’ Αλί Μπαμπά)

Διαιτητής: Σκουλάς Εμμανουήλ (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας), Αϊνάλης Θεόδωρος (Μακεδονίας)
4ος Διαιτητής: Βρέσκας Γεώργιος (Πιερίας)
VAR: Μανούχος Ευάγγελος (Αργολίδας)
AVAR: Κωνσταντίνου Ηλίας (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα