Ούτε φέτος κατάφερε να περάσει με νίκη από τον Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκτός από τους δύο βαθμούς κόντρα στον Παναιτωλικό έχασε με τραυματισμούς και τους Μανιάτη και Εντινγκά. Στα άλλα δύο παιχνίδια του Σαββάτου για τη Super League η Καλλονή επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στη Μυτιλήνη, ενώ Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς καθώς έμειναν στο 1-1.

Ads

Το σκορ στο Αγρίνιο διαμορφώθηκε με δύο κεφαλιές, μία από τον Κασάμι και μία από τον Κούσα, στο 47ο λεπτό και το 79ο λεπτό αντίστοιχα. Εκτός από τους Μανιάτη και Εντινγκά που αποχώρησαν τραυματίες (στο 80’ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς είχαν συμπληρωθεί οι τρεις αλλαγές όταν αποχώρησε ο Εντινγκά) και ο Ντομίνγκες έμεινε στο γήπεδο παρά τους πόνους στο δεξί γόνατο. Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξε κάποια σπουδαία ευκαιρία από τις δύο ομάδες, καθώς στον αγώνα κυριάρχησε η δύναμη και τα λάθη.

Στο 46’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κασάμι αντί του Ντοσεβί. Ένα λεπτό αργότερο ο παίκτης των ερυθρολεύκων άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Ακολούθησε μια χαμένη ευκαιρία από τον Παναιτωλικό στο 62’, όμως το σουτ του Κόρμπου δεν βρήκε στόχο. Χαμένο τετ α τετ για τον Ολυμπιακό στο 77’ και δύο λεπτά αργότερα ο Κούσας ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Νίκη στη Μυτιλήνη για την Καλλονή

Την πρώτη της νίκη στη φυσική της έδρα στη Super League πέτυχε η Καλλονή κόντρα στον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 3ο λεπτό με τον Καλτσά, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ, αλλά και στο 6ο με τον Χουάνμα να γίνεται απειλητικός αλλά να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη. Ακολούθησε και άλλη ευκαιρία στο 13’ λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ και τελικά η Καλλονή άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Καλτσά με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78’ οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μεγί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τέλος του αγώνα και ειδικότερα στο 89ο λεπτό ο Γιορέντε πέτυχε το 2-0.

Ads

Μοιράστηκαν βαθμούς στην Κομοτηνή

Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν ισόπαλοι (1-1) και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσουκαλάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι για τον ΠΑΣ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πέρες για τον Πανθρακικό έξι λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια ο Πανθρακικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο ήταν ο ΠΑΣ που προηγήθηκε στο 32’ με τον Ακόστα. Στο 38ο λεπτό η κεφαλιά του Σερφά αποκρούστηκε από τον Βελλίδη και ο ΠΑΣ διατήρησε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός μπήκε πολύ πιο επιθετικά και στο 57’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.