Επίθεση από δύο άγνωστα άτομα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες κρατούσαν μαχαίρι αλλά και όπλο, δέχθηκε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Σμύρνης, στην Καισαριανή.

Ads

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, αλλά πρόλαβε να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο, καταδιωκόμενος από τους δύο δράστες. Αμέσως μετά ο Ουάρντα μπήκε σε μαγαζί από όπου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τότε οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Εν συνεχεία ο Ουάρντα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής και κατήγγειλε την επίθεση, ολοκληρώνοντας την διαδικασία της κατάθεσης σχεδόν τρεις ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα και άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου προκειμένου να στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή, που πέρα από το ψυχολογικό σοκ που έπαθε από την επίθεση, είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του Ουάρντα σε ραδιοφωνικό σταθμό, οι δράστες είχαν πάνω τους εκτός από μαχαίρι και όπλο, ενώ, όπως του είπε ο ποδοσφαιριστής, ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Σημειώνεται πως και η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά και για αυτό την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Ads

Ανακοίνωση του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος ζητά να εντοπιστούν οι δράστες, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης. Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».