Σε επίσημη εκδήλωση των προθέσεών του προχώρησε το επενδυτικό σχήμα που συνεργάζεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το «Athens Alive ΟΑΚΑ», με επιστολή που έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε γραπτώς τη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο για την προοπτική ενασχόλησης με την ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ads

Ωστόσο, κάθε κίνησης θα προηγηθεί η εξασφάλιση του ΟΑΚΑ με συγκεκριμένους όρους, γεγονός που μεταφέρει την πίεση στην κυβέρνηση προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες. Συνεπώς, η επίσημη επιστολή του κονσόρτσιουμ δεν συνεπάγεται άμεση είσοδο στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μέχρι να υπάρξει δημόσια τοποθέτηση εκπροσώπου του γκρουπ ή του ίδιου του Δ. Γιαννακόπουλου.

Άλλωστε στην παρούσα φάση δεν αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ. Ωστόσο, το κονσόρτσιουμ με τη δημόσια γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του, διατυμπανίζει τη διάθεση του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και να αναμορφώσει την περιοχή της Καλογρέζας, και μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα.

Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που έχει ο Παναθηναϊκός, ώστε να πάρει την άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, παραμένει στον Γιάννη Αλαφούζο. Σε αυτό το ζήτημα, ίσως προκύψουν εξελίξεις από τη μεριά Γιαννακόπουλου.

Ads