Eπεισόδια μεταξύ οπαδών ξέσπασαν το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:15, έξω από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο το κλίμα ενόψει της διεξαγωγής του σημερινού τελικού κυπέλλου μεταξύ του Δικέφαλου του Βορρά και της ΑΕΚ.

Στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί οπαδοί του, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για 150 άτομα και οι συμπλοκές με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έλαβαν χώρα τόσο στην πλατεία Καραϊσκάκη, όσο και στην Ομόνοια. Η παρέμβαση της αστυνομίας έβαλε τέλος στα επεισόδια, αλλά μετά τις 11 το βράδυ ξέσπασαν νέα περιμετρικά της περιοχής των Εξαρχείων.

Ομάδες νεαρών – αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για οπαδούς – εκτόξευσαν πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να απαντούν με κρότου λάμψης και χημικά. Στην ευρύτερη περιοχή έπεσαν τουλάχιστον 100 βόμβες μολότοφ.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες ασθενοφόρο παρέλαβε έναν τραυματία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή του, ενώ τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων από φωτοβολίδα.