Ούτε το γεφύρι της Άρτας έτσι .Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (30/8, 21:00).

Ads

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό είχαν βρεθεί μέσα στον Αύγουστο από την πλευρά των ερυθρόλευκων τόσο ο Ρούμπεν Σεμέδο, όσο και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο μετά από 48 ώρες στον Ολυμπιακό θα πρέπει να κάνουν νέα τεστ για τον κορωνοϊό. Στην συνέχεια εφόσον δεν υπάρξει άλλο πρόβλημα η ΕΠΟ με τις αρμόδιες επιτροπές (διοργανώσεων και Κυπέλλου) να βρει την κατάλληλη ημερομηνία.

Σύμφωνα με πηγές πάντως από την ΕΠΟ θα γίνει μία προσπάθεια  για να μπει ο τελικός στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα που με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει βέβαια ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα. Για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να αποκλειστεί και η 9η Σεπτέμβρη. Υπενθυμίζεται πως 3 και 6 Σεπτεμβρίου έχει αγώνες η Εθνική ομάδα, με Σλοβενία και Κόσοβο αντίστοιχα, όπως και οι υπόλοιπες εθνικές ομάδες, και οι διεθνείς παίκτες θα επιστρέψουν στους συλλόγους τους στις 7 Σεπτέμβρη. 

Ads