Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η λέξη που είχε ζητηθεί από μία ομάδα να βρεθεί μέσω περιγραφής ήταν η «Βουλγαρία». Ένας εκ των διαγωνιζόμενων είπε «ΠΑΟΚ» κι αφού η πρώτη απάντηση του συμπαίκτη του ήταν «Θεσσαλονίκη», στη συνέχεια είπε «Βουλγαρία».

Ads

Αυτό που έχει ενοχλήσει έντονα τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη κι όχι ζωντανή, οπότε θεωρείται πως θα μπορούσε να υπάρξει παρέμβαση ως προς αυτό το σκέλος. Αντίθετα, «πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να απαντήσουν με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Η απάντηση του ANT1

Απάντηση στο εξώδικο του ΠΑΟΚ για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του καναλιού «Ρουκ Ζουκ» έδωσε με ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1.

Ads

Το κανάλι απολογείται για την «ατυχή διατύπωση» στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου παίκτες προσπαθώντας να περιγράψουν τη λέξη «Βουλγαρία», χρησιμοποίησαν λέξεις όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη».

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς.  Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί» αναφέρει ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του.