Θλιβερές εικόνες στην Τούμπα, όπου η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη για την 5η αγωνιστική, διεκόπη από τον διαιτητή Μάντεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, λόγω ρίψης αντικειμένων και εισβολής οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.
 

Έπεσαν βροχή οι κροτίδες και τα καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο μπροστά στη Θύρα 4.
 
Ο Σκωτσέζος διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και ζήτησε την εκκένωση κερκίδων και αγωνιστικού χώρου, ενώ άντρες των ΜΑΤ ήρθαν σε σύγκρουση με τους οπαδούς.
 
Τελικά μετά από ένα 40λεπτο οι διαιτητές τσέκαραν το γήπεδο, είδαν πως υπήρχαν ελάχιστοι οπαδοί στις κερκίδες και είχε καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και αποφάσισαν να επιστρέψουν για να ολοκληρωθεί το ματς.
 
Δύο λεπτά παίχτηκαν, τίποτα το αξιόλογο δεν υπήρχε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα ξενερωμένοι και να γνωρίζουν μία δίκαιη ήττα από τον Άρη (0-1).

Ads

Διαβάστε εδώ το αγωνιστικό μέρος
 
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκτός εαυτού κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με τα τα όσα τραγικά συνέβησαν και τη διακοπή του αγώνα με τον Άρη, λόγω της εισβολής φιλάθλων της ομάδας τους και των επεισοδίων που δημιούργησαν.
 
Από τη στιγμή που το ματς δεν διακόπηκε οριστικά, αλλά συνεχίστηκε, ο ΠΑΟΚ θα δικαστεί για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, που συνδέονται με βιαιοπραγίες και φθορές.
 
Επομένως κινδυνεύει με δύο έως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50 έως 250 χιλιάδες ευρώ.

image

image

Ads

image

image

image

image