Συνεχίστηκαν οι αναμετρήσεις της φάσης των 16 του Champions League, με δύο ακόμη δυνατούς αγώνες.

Ads

Η κάτοχος του τίτλου Τσέλσι νίκησε την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση (προημιτελικά).

Οι μπλε ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και με ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο, σε συνδυασμό με το μηδέν πίσω, πήραν άξια νίκη.

Ο Κάιλ Χάβερτς, ασταμάτητη πηγή κινδύνων για την άμυνα των πρωταθλητών Γαλλίας, ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο γι τη νίκη στο 8ο λεπτό, ενώ στο 63ο λεπτό πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Πούλισικ, εκμεταλλευόμενος τρομερή κούρσα και φανταστική ασίστ του Καντέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (2-0).

Δίκαιη ισοπαλία 1-1 στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Γιουβέντους. Η «Βέκια Σινιόρα» είχε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην αναμέτρηση, με το γκολ του Βλάχοβιτς στα 32 δευτερόλεπτα.

Ads

Ωστόσο οι γηπεδούχοι που πίεζαν συνεχώς όσο περνούσε η ώρα, βρήκαν την ισοφάριση με τον Παρέχο στο 66’ και ο Ισπανός χαφ με αυτόν τον τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που αφήνει τα πάντα ανοικτά στο δεύτερο ματς, από τη στιγμή που ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ έχει πάψει να υφίσταται.