Ολοκληρώθηκαν οι ρεβάνς των πρώτων αγώνων της φάσης των 16 του Champions League και γνωρίζουμε τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ads

Τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια θα γίνουν γνωστά μετά το τέλος των επαναληπτικών της επόμενης εβδομάδας:

Τρίτη 15/3

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1)
  • Άγιαξ-Μπενφίκα (2-2)

Τετάρτη 16/3

Ads
  • Γιουβέντους-Βιγιαρεάλ (1-1)
  • Λιλ-Τσέλσι (0-2)

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν 3-1 (0-1)

Η Ρεάλ με απίστευτη ανατροπή κι συγκλονιστικούς τον μαχητή και δημιουργό Μόντριτς και τον Μπενζεμά που σημείωσε τρία γκολ, νίκησε 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ που είχε προηγηθεί στο α΄ημίχρονο και πήρε το εισιτήριο για τους 8.

Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0 (5-0)

Με την πρόκριση να έχει κριθεί μετά το 5-0 του «Ζοσέ Αλβαλάδε», η Σίτι σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League μετά το αποψινό 0-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Λίβερπουλ-Ίντερ 0-1 (0-2)

Η Ίντερ κοίταξε στα μάτια την Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Οι «νερατζούρι» δεν πτοήθηκαν από την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, προηγήθηκαν με καταπληκτικό γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά αμέσως μετά η αποβολή του Σάντσες, τους στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν την πρόκριση και έμειναν με μια τιμητική νίκη, με το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά να πηγαίνει στη Λίβερπουλ.

Μπάγερν Μονάχου-Ζάλτσμπουργκ 7-1 (1-1)

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε αδίστακτη κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ, ισοπέδωσε τους Αυστριακούς στην έδρα της (7-1) και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς.