Ανοιχτές ρεβάνς άφησαν τα αποτελέσματα από τα ματς των δύο τελευταίων ζευγαριών της νοκ-άουτ φάσης των 16 του Champions League.

Ads

Βέβαια οι σημερινοί (χθεσινοί) φιλοξενούμενοι, η Γιουνάιτεντ και ο Άγιαξ, έχουν ένα προβάδισμα, ωστόσο σε αυτό το επίπεδο και χωρίς καθαρό σκορ πρόκρισης, οι επαναληπτικοί αναμένονται αμφίρροποι.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς της μονομαχίας τους για τη φάση των 16.

Ο Ζοάο Φέλιξ με ένα φανταστικό γκολ με κεφαλιά ψαράκι, έβαλε μπροστά τους Μαδριλένους στο 7ο λεπτό, όμως ο Άντονι Ελάνγκα ισοφάρισε στο 80′ για την Γιουνάιτεντ, αν και η ομάδα του ήταν κατώτερη συνολικά στην αναμέτρηση . Πλέον, όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς (Τετάρτη 9/3) στο Ολντ Τράφορντ.

Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν στο 2-2 σε ένα πραγματικό ντέρμπι στη Λισαβόνα, ωστόσο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς του Άμστερνταμ, στις 15 Μαρτίου.

Ads

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Ντούσαν Τάντιτς (0-1) και μπορεί οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν σε 1-1 με αυτογκόλ του Αλέ, όμως ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αμέσως μετά «πήρε το αίμα του πίσω» (χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να νικήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο), βάζοντας τον «Αίαντα» και πάλι μπροστά στο σκορ (1-2).

Οι Πορτογάλοι απάντησαν στο 2ο ημίχρονο με τον Ρομάν Γιαρέμτσουκ (2-2) και έφυγαν με το κεφάλι ψηλά, αν και το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, με γκολ εκατέρωθεν.