Καταιγισμός γκολ εμφατική και άνετη νίκη του Ολυμπιακού σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των  play-off, απέναντι στον αποδεκατισμένο ΑΡΗ, που και πάλι είχε μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Ads

Έτσι ο μεν πρωταθλητής συνεχίζει αήττητος, ο δε ΑΡΗΣ προσδοκά το τέλος του «μαρτυρίου» του μίνι πρωταθλήματος (άλλες 3 αγωνιστικές έμειναν).

Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερη ανάλυση και κριτική. Παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε μία εντεκάδα με πολλές αλλαγές, ξεκουράζοντας παίχτες, αυτοί που επιλέχτηκαν απέδειξαν το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Οι παίχτες του ΑΡΗ το πάλεψαν όσο μπορούσαν, είχαν δύο γκολ, δοκάρι και γενικώς συνέβαλαν σε ένα ελεύθερο και χωρίς καθόλου άγχος παιχνίδι με ευρύ σκορ.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

34′ Μασούρας το 0-1 

Τέλεια κάθετη πάσα του Καμαρά για τον Μασούρα που είχε κάνει κίνηση στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ.

Ads

45’+1′ Χασάν το 0-2

Λανθασμένο γύρισμα προς την άμυνα του Άρη, κινήθηκε ο Χασάν και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Κουέστα. 

49′ Μασούρας το 0-3

Σέντρα του Τοροσίδη από τα αριστερά και πλασέ του Μασούρα από κοντά. Δεύτερο γκολ για τον διεθνή επιθετικό.

56′ Φετφατζίδης 1-3 

Μακρινό σουτ με το αριστερό από τον Φετφατζίδη, η μπάλα κοντράρει και στον Σισέ, με τον Αλέν να μην μπορεί να αντιδράσει.

66′ Χασάν 1-4 

Ο Αιγύπτιος σκοράρει το δεύτερο του τέρμα, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος,  ύστερα από ανατροπή του από τον Δεληζήση.
 
87′ Μπαγκαλιάνης 2-4 

Κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη πάνω από τον Μπουχαλάκη που στάθηκε… άγαλμα.

Συνθέσεις 

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα, Μαρτίνες, Σάσα (80′ Διαμαντόπουλος)
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (78′ Τζολάκης), Τοροσίδης, Σεμέδο, Σισέ, Γκασπάρ (58′ Μπρούνο), Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά (58′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (69′ Ξενιτίδης ), Χασάν, Λοβέρα (69′ Βαλμπουενά)

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης 
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψάρρης, Αντώνιος Σινιοράκης, 
4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος