Άλλη μία νίκη για την ΑΕΚ, άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, μετά την επαγγελματική της νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των play-off.

Ads

Εκμεταλλεύτηκε το νέο δώρο του ΠΑΟΚ ( 0-0 νωρίτερα με τον ΠΑΟ ) και είναι πλέον τέσσερις βαθμούς μπροστά, έχοντας τον δικέφαλο του βορρά στην έδρα της, την προτελευταία αγωνιστική των play-off.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, εκμεταλλευόμενη τις λίγες είναι αλήθεια ευκαιρίες της, καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος.  Στο 19΄η ΑΕΚ σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Ο Ολιβέιρα μετά από βαθιά μπαλιά από τον Παουλίνιο, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εξαιρετικά τον Γουόλι για το 1-0.

Ο ΟΦΗ πρόσεχε ιδιαίτερα την άμυνα του, χωρίς ωστόσο να απειλήσει και ενώ το ημίχρονο φαινόταν ότι θα έληγε με το ένα γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες,  στο 45΄ ο Σβάρνας έγραψε το 2- 0, με προβολή μετά από φάουλ του Λιβάγια.

Ads

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο, σαν να είχαν αποδεχτεί όλοι την έκβαση, ο ΟΦΗ ανέβηκε λίγο, είχαμε εκατέρωθεν ευκαιρίες, η Ένωση τις περισσότερες και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, ενώ ήδη στην ΑΕΚ ήξεραν το αποτέλεσμα της Τούμπας και δεν είχαν κανένα λόγο να ρισκάρουν.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς ( 80΄Τσιγκρίνσκι ), Μάνταλος ( 80΄Σαμπανάτζοβιτς ), Αλμπάνης ( 27΄Βέρντε λ.τρ. ), Λιβάγια ( Σιμάνσκι ), Ολιβέιρα ( 59΄Αραούχο )
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Γιαννούλης ( 83 Σουρνάκης ), Περδίκης ( 46΄Νάστος ), Βαφέας, Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος ( 46΄Μεγιάδο ), Ναμπί ( 59΄Βαζ ), Μάνος ( 46΄Φιγκεϊρέδο )

Διαιτητής : Τάσος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί : Κωσταράς, Δημητριάδης
4ος:  Κατσικογιάννης
VAR : Παπαδόπουλος,  Νικολαΐδης