Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, αφού εκκρεμούν οι αγώνες ΑΕΚ – Προμηθέας και Λαύριο – Κολοσσός (θα διεξαχθεί 10/3), που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Ads

Στα παιχνίδια που έγινα το σ/κ ξεχώρισαν οι εκτός έδρας νίκες του Περιστερίου, του Ιωνικού και του ΠΑΟΚ (στη παράταση), καθώς και η πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού των Τι Τζέι Μπρέι και Λευτέρη Μαντζούκα.

Μεσολόγγι-Περιστέρι 63-70
Το Περιστέρι πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή από το -18, πήρε σημαντική νίκη επί του Μεσολογγίου (70-63) στο ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου και έφτασε στο 9-6 στη Basket League.

Ηρακλής-Ιωνικός 75-78
Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Τολιόπουλος έκαναν θραύση στο Ιβανώφειο, για να νικήσει ο Ιωνικός τον Ηρακλή (78-75) και να χαλάσει το ντεμπούτο του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Γηραιού.

Λάρισα-ΠΑΟΚ 88-91
Η Λάρισα έβαλε 15 τρίποντα, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στην παράταση (91-88), σε ένα πολύ δυνατό ματς στο κλειστό της Νεάπολης.

Παναθηναϊκός-Άρης 94-72
Τι Τζέι Μπρέι (25 πόντοι, 8/14 τρίποντα) και Λευτέρης Μαντζούκας έκαναν ντεμπούτο με τα πράσινα, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη (94-72).

Η Βαθμολογία

image

Ads

Η επόμενη 16η αγνωιστική

image