Το μπουκάλι που πέτυχε στην μέση την δεύτερη βοηθό, Χρυσούλα Κουρομπύλια στο 43′ έφερε την διακοπή του παιχνιδιού Άρη-Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο οποίο οι Αρκάδες προηγούνταν με 1-0.

Ads

Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε στο 43′ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγοι θα είναι εκείνοι που θα θυμούνται το γκολ του Ρούμπεν Ράγιος που έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη.

Ή ακόμη και την επιστροφή του Σάκη Τσιώλη ως αντιπάλου του Άρη λίγους μήνες μετά την λύση του συμβολαίου όσο την φάση του 43΄. Την απόφαση του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι μετά το μπουκάλι που πέτυχε στην μέση του δεύτερου βοηθού του της Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού για περισσότερο από μία ώρα, κι ενώ εκκενώθηκε το σημείο της κερκίδες που είχε ζητήσει ο διαιτητής Τριτσώνης αλλά η Κουρομπύλια δήλωσε αδυναμία με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή.

Ads

Μία απόφαση που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης προ βαριάς τιμωρίας αφού κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο την ίδια ώρα που η ομάδα της Αρκαδίας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα παιχνίδι που έληξε στο 43΄.

Πηγή: Sport24