Πρώτη έκπληξη στο νέο πρωτάθλημα, με ιδανική πρεμιέρα για τον Βόλο και απογοητευτική για τον Ατρόμητο!

Ads

Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, «χτύπησε» δις στο τελευταία τέταρτο του αγώνα και απέδρασε με το «διπλό» από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-0.

«Πικρή» επιστροφή για τον Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο, αφού δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Έλλειψε το καθαρό μυαλό στους Περιστεριώτες, που ακόμη και με δέκα παίκτες ήλεγχαν το ματς, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν και λύγισαν στο φινάλε του αγώνα.

O Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να βρει την δίοδο για τα δίχτυα του Βόλου. Οι φάσεις ήταν λίγες στο ματς και η αποβολή του Ριζβάνη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως προς την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ads

Οι φιλοξενούμενοι στο 77΄ πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Φεράρι να κάνει εξαιρετικό γύρισμα στον Δουβίκα, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Κάναντι  προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο τέρμα.  Στο 92′ ο Γούτας ανέτρεψε τον Δουβίκα, ο Τζήλος έδειξε το πέναλτι και ο Μπαριέντος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Τομάσεβιτς (85′ Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ούμπιδες (85′ Ενσικουλού), Σάλομον, Ραμπέλο (46′ Μουνίθ), Αγκάγιεφ (46′ Στρούγγης), Μανούσος (65′ Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μαρτίνες (67′ Κιάκος), Περέα, Δουβίκας, Γκουαροτσένα (46′ Μπαρτόλο).

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Βοηθοί:  Βασίλης Νικολακάκης, Γιώργος Κόλλιας

4ος: Δημήτρης Μαλούτας

Διαιτητής VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης

Διαιτητής AVAR: Χρήστος Μπαλτάς

Δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης