Όποιος δεν έχει πάρει στα σοβαρά ως τώρα την ομάδα του Βόλου, καλό είναι να αναθεωρήσει, μιάς και η νέα νίκη του (2-0) μέσα στο Περιστέρι επί του δυνατού φέτος Ατρόμητου Αθηνών, για την 9η αγωνιστική της Super League 1, δείχνει ότι η μέχρι τώρα πορεία του δεν αποτελεί αναλαμπή.

Ads

Ο Βόλος μετά το σημερινό τρίποντο ανέβηκε στη δεύτερη θέση, έχει 20 πόντους με παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ και πίσω μόνο από τον Παναθηναϊκό, βάζοντας πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για τα play-offs.

Αντίθετα η ομάδα του Περιστερίου έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην πρώτη εξάδα, γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα και παρέμεινε στους 11 βαθμούς

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Ο Γιαννιώτης στην εστία και οι Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ στην άμυνα. Έντερ, Κουέν τα δύο χαφ, με τους Ροτάριου, Μουνίθ, Κλωναρίδη στη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Ο Κιάρτανσον ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ads

Ίδια διάταξη και για τον Βόλο από τον Κώστα Μπράτσο. Ο Κλέιμαν στο τέρμα, με τους Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Λούνα στην τετράδα της άμυνας. Τσοκάνης, Μπαριέντος στον άξονα, οι Ντέλετιτς, Μεθκίδα, Πάολο Φέρναντες μπροστά του και ο Οζέγκοβιτς ο μοναδικής προωθημένος.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Βόλο να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ατρόμητος ωστόσο στις αντεπιθέσεις και στις στημένες φάσεις, γινόταν αρκετά επικίνδυνος, αλλά οι παίκτες του Κόλμαν τα χαλούσαν διαρκώς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, έχοντας κακές επιλογές.

Η πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς άργησε να έρθει. Ήταν στο 39’ και άνηκε στον Βόλο. Ο Μεθκίδα έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει ξυστά από την εστία του Γιαννιώτη.

Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Ο Ντέλετιτς όμως πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους Βολιώτες.

Δείτε εδώ το γκολ

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να απειλεί με τον Φριντζόνσον, ο οποίος βρήκε απέναντί του τον Κλέιμαν. Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 54’, όταν ο Οζέγκοβιτς πεσμένος βρήκε τον Τσοκάνη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτός γύρισε στον Φερνάντες που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γιαννιώτη για το 0-2.

Στην συνέχεια η ομάδα του Κρις Κόλμαν πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει, αγγίζοντας τη μείωση του σκορ στο 63’. Ο Κλωναρίδης έκανε ένα ωραίο σουτ, ο Κλέιμαν φοβερή επέμβαση, με την μπάλα στην συνέχεια να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι για κακή τύχη των Περιστεριωτών.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι Βολιώτες πάγωσαν το παιχνίδι και περιόρισαν αρκετά τους γηπεδούχους, αφού δεν τους έδιναν τους χώρους που έψαχναν! Μάλιστα, η ομάδα του Μπράτσου ψαχνόταν στην κόντρα ακόμη και για τρίτο γκολ, όμως δεν το βρήκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ατρόμητος Αθηνών (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Έντερ, Κούεν (69′ Τζαβίδας), Μουνίθ (26′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Ροτάριου (46′ Ρομπάιγ), Κιάρτανσον

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (62′ Νοκέρ), Ντέλετιτς (73′ Πίρινεν), Πάολο Φερνάντες, Οζέγκοβιτς (87′ Κούτσιας)

Διαιτητής: Φωτιάς Βασίλειος (Πέλλας)
Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος (Κοζάνης), Μηνούδης Ιωάννης (Πιερίας)
4ος Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτ. Αττικής)
VAR: Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Χαλκιδικής)
AVAR: Χριστακόγλου Γεώργιος (Χαλκιδικής)

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις