Επεισοδιακό ήταν όπως φαίνεται το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε συγκλονιστικά γεγονότα στο φύλλο αγώνα με απειλές κατά του παρατηρητή της αναμέτρησης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ads

Δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα:
 

“Στο 28′ του αγώνα οπαδοί της ομάδας ΑΕΚ άναψαν 10 καπνογόνα στις εξέδρες χωρίς να τα ρίξουν.

Στο 63′ του αγώνα έγινε χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ κατά των ποδοσφαιριστών του διαιτητή του αγώνα. Κατόπιν τούτου έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Ads

Στο 78′ του αγώνα και ύστερα από την επίτευξη τέρματος, οπαδοί της γηπεδούχου ΑΕΚ άναψαν 15 καπνογόνα χωρίς να τα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης έριξαν 3 κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου στην τάφρο του γηπέδου.

Στο ίδιο λεπτό έγινε προσωρινή διακοπή και προειδοποίηση από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Ο αγώνας ξεκίνησε 15 λεπτά αργότερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης διότι υπήρξε κοινό αίτημα και των δυο ομάδων στον παρατηρητή της Super League λόγω καθυστερημένης άφιξης της φιλοξενούμενης ομάδας βάσει σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητης διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι “Στο 30′ του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος ρωτώντας τον σε έντονο ύφος -αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω. Γαμώ την συμμορία σας-“.

Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντας του: “Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας”.

Στο 30′ φίλαθλοι της γηπεδούχου ανήρτησαν για λίγο πανό με υβριστικό περιεχόμενο το οποίο μετά από μισό λεπτό κατέβηκε. Ουδεμία Παρατήρηση”.

image

 

image

Πηγή: sport24.gr