Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν πίσω από τις θέσεις των επισημών. Αφορμή ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν πήγε να πάρει την θέση του στα επίσημα. O Νίκος Λάσκαρης έκανε έκκληση να αποχωρήσει ο κόσμος πίσω από τα επίσημα.

Ads

Ο Δημήτρης Γιανακκόπουλος συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρη, Νίκο Λάσκαρη και επέστρεψε στα αποδυτήρια, αναφέροντας πως αν δεν αδειάσει ο χώρος πίσω από τα επίσημα, η ομάδα του δεν θα κατέβει στον τελικό. 

 

«Είναι θέματα που είναι αυτονόητα. Θέλαμε έναν τελικό γιορτή, πράξαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η αστυνομία δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκκενώνουν τις θύρες», είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρατήρησε επίσης πως επενδύουμε όλοι στο μπάσκετ. εμείς ως πρόεδροι, εσείς ως χορηγοί και οι φίλαθλοι με το εισιτήριό τους. Ο χώρος εκεί (σ.σ. στα επίσημα) είναι της ΕΟΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε αυτή την παρωδία. Περιμένουμε, αν δεν συμμορφωθούν, δεν πρόκειται να γίνει αγώνας». 
 
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και της ΕΟΚ.