Δύο παιχνίδια είχε το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, στα οποία ΟΦΗ και ΑΡΗΣ που γνώρισαν τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League την προηγούμενη Πέμπτη, έδειξαν σφυγμό και αντίδραση, σημειώνοντας αμφότερες σημαντικά διπλά.

Ads

Λαμία – ΟΦΗ 1-2

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό και την ήττα-αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού, η ομάδα του Γιώργου Σίμου σήκωσε το κεφάλι και κατάφερε να αντιδράσει, επικρατώντας 2-1 στη  Λαμία επί της ομώνυμης ομάδας.

Οι Κρητικοί δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, αλλά εκμεταλλεύθηκαν τις στιγμές τους, καθώς αρχικά στο 35’ η τύχη τους χαμογέλασε, αφού σε μία εντελώς ανύποπτη φάση ο Βύντρα άθελά του έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1), ενώ στο δεύτερο μέρος στη μοναδική τους φάση, βρήκαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Σαρδινέρο στο 72’ από έξοχη σέντρα του Κοροβέση (0-2).

Ads

Το τελικό σκορ  (1-2) έγραψε ο Ρόμανιτς με πέναλτι στο 90’+5’ και έπειτα από χρονοβόρα εξέταση μέσω VAR.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: (Πετράκης) Επασί, Σκόνδρας (66′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε (76′ Γκούγκα), Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (76′ Κωστίκας), Βιγιάλμπα (64′ Μπιανκόνι), Καραμάνος (46′ Χατζηστραβός), Ρόμανιτς

ΟΦΗ: (Σίμος) Σωτηρίου, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (61′ Μεγιάδο), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (61′ Σολίς), Στάικος (60′ Σαρδινέρο), Νέιρα, Ναμπί (90’+7′ Βούρος), Γκαργκαλατζίδης (77′ Γρίβας)

Ακολουθούν τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του αγώνα

Βόλος –ΑΡΗΣ 0-1

Έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίφκα ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» βρήκαν νωρίς το γκολ (16′) με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους, περνώντας με 1-0 από τον Βόλο κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα. Στους 3 βαθμούς παρέμεινε η αξιόμαχη ομάδα της Θεσσαλίας που δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο, διαθέτει επικίνδυνη μεσοεπιθετική γραμμή και θα κάνει  ζημιές!

Τα είδαν όλα στο φινάλε οι Θεσσαλονικείς με τον Τέκιο να σκοράρει για τον Βόλο στο 90΄,  αλλά το τέρμα του να μην μετράει μετά από εξέταση του VAR, θεωρώντας πως όλη η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στις κερκίδες ο Άκης Μάντζιος, αντικαταστάτης του Μίχαελ Ένινγκ,  είδε την νέα του ομάδα, που παρατάχθηκε με τον υπηρεσιακό Απόστολο Τερζή στον πάγκο, και προφανώς έβγαλε αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Ριένστρα (79′ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Περέα (85′ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος (46′ Μπαρτόλο), Μαρτίνες, Δουβίκας

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87′ Μπαγκαλιάνης), Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Πατσέκο, Τζέγκο, Φετφατζίδης (64′ Μάνος), Γκάμα (87′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (76′ Ματίγια), Λόπεζ (63′ Μαντσίνι)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ της αναμέτρησης

image