ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο σε κακό αγωνιστικό χώρο, με τελικό σκορ 2-2, που αφήνει ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης για την ρεβάνς στο Περιστέρι. 

Ads

Βλέποντας κανείς το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο, περίμενε πως θα ακολουθούσε ματς-παρωδία.

Και όμως σε αυτό τον άθλιο αγωνιστικό χώρο με τις τρύπες, τα «μπαλώματα» και τη δυσκολία να κυλήσει η μπάλα, οι παίκτες των δύο ομάδων υπερέβαλαν εαυτούς.

Απέδωσαν σχετικά καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν τέσσερα γκολ (2-2) και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς στο Περιστέρι, όπου και θα κριθεί η είσοδος στους 8 της διοργάνωσης.

Ads

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και πήρε δύο φορές το προβάδισμα, με ισάριθμες κεφαλιές των κεντρικών αμυντικών του Στρούγγη και Γούτα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς στα χέρια τους και έφθασαν στην ισοφάριση, έχοντας για δικό τους πρωταγωνιστή τον Ελευθεριάδη, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ για την τελική ισοφάριση στον Γάλλο, Λεό.

Η εξέλιξη του αγώνα

24’: Ο Μουνίθ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Στρούγγης, ήρθε με φόρα, πρόλαβε την έξοδο του Αθανασίου και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας (0-1).

33’: Ο Νάουμετς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με δεξί εσωτερικό φάλτσο, ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουνίθ ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης με το δεξί στην δεξιά γωνία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

44’: Ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με δεξί εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Γούτας, με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι, πριν καταλήξει στην εστία, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο (1-2)
.
68’: Ο Ελευθεριάδης έκανε την κούρσα από δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε με τακουνάκι τον Λεό, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε με το αριστερό στην δεξιά γωνία, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Πανουργιάς (46’ Καρτάλης), Λιάσος (85′ Γροσδάνης), Νάουμετς (69’ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (80′ Μπρένερ), Λώλης, Λεό (85′ Δούμτσης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Τομάσεβιτς, Στρούγγης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (88′ Νταβιώτης), Χαρίσης (88′ Οικονομίδης), Μουνίθ (72’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72’ Τριμμάτης), Μάτιτς (78′ Μανούσος)

Διαιτητής: Κουμπαράκης Στέφανος (Κυκλάδων)
Βοηθοί: Τζιουβάρας Θεόδωρος (Κοζάνης), Νατσιόπουλος Δημήτριος (Μακεδονίας)
4ος Διαιτητής: Μπαΐλης Νικόλας (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης