Στον  «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή της δεύτερης αναμέτρησης για τους «16» του Champions League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ads

Ο λόγος είναι πως η αγγλική κυβέρνηση πήρε νέα μέτρα και ανακοίνωσε πως όσοι εισέρχονται από την Ισπανία στην Αγγλία θα πρέπει να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως η ρεβάνς στις 7 Αυγούστου δεν μπορεί να διεξαχθεί υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αγγλική κυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις σε αθλητές ή σε οποιοδήποτε αξίωμα έχει κάποιος που θα εισέλθει στη χώρα και όλοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους νόμους.

Ωστόσο η UEFA, όταν είχε ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, είχε αναφέρει πως αν η διεξαγωγή μιας αναμέτρησης δεν μπορούσε να γίνει στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων, θα μεταφερόταν στην χώρα διεξαγωγής του final-8, δηλαδή στην Πορτογαλία.

Ads

Πάντως αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία, αφού η Ελλάδα είναι από τις χώρες που εξαιρούνται τις υποχρεωτικής καραντίνας, όταν ένας κάτοικός της επισκέπτεται την Αγγλία.