Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 του Βόλου στη Νέα Σμύρνη και πήρε ανάσα στην πρεμιέρα των play out. Σκόρερ ο Τσιλούλης, τραυματίστηκε ο Αραμπούλι.

Ads

Ο Ζοάο δημιούργησε ουσιαστικά την πρώτη απειλή στο παιχνίδι στο 9o λεπτό, όταν πήρε ξεχασμένος από την άμυνα του Πανιωνίου την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κότνικ να κάνει την πρώτη δύσκολη επέμβαση στην αναμέτρηση.

Μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες επισκέψεις από τις δύο ομάδες στην περιοχή του αντιπάλου. Μετά το μοιρασμένο πρώτο δεκάλεπτο ο Βόλος έφτανε με μεγαλύτερη ευκολία στην περιοχή του Πανιωνίου, χωρίς πάντως να δημιουργεί δυσκολίες στον τερματοφύλακα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Στο 37ο λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Μουνίθ για την ομάδα του Βόλου χωρίς να απειληθεί άμεσα ο Κότνικ και με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι του. Στο ίδιο λεπτό ο Πανιώνιος έχασε με τραυματισμό τον Αραμπούλι, σημαντικότερο παίκτη του στη σεζόν στη γραμμή κρούσης.

Ads

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τον πανιώνιο με τον Τσιλούλη να απειλεί από πλάγια θέση και τον Οικονόμου με προβολή να παραχωρεί κόρνερ.

Ο Εμμανουηλίδης έκανε τη διαφορά

Η πρώτη καλή στιγμή του 2ου μέρους είχε δράστη τον Μπαλογιάννη που επιχείρησε σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Κότνικ. Στο 56′ ο Εμμανουηλίδης έκανε εξαιρετική προσπάθεια όμως καθυστέρησε να τροφοδοτήσει συμπάικτη του χάνοντας ην ευκαιρία. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε με πολύ ωραίο τρόπο τον αμαρκάριστο Τσιλούλη που με εξουδετερωμένο τον Γκαραβέλη έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο (1-0).

Στο 88ο λεπτό ο Μάντζης πήρε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κάσες στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 89ο λεπτό ο Σαραμαντάς έφυγε απέναντι στον Γκαραβέλη όμως καθυστέρησε να εκτελέσει και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για θλάση στους προσαγωγούς για τον Αραμπούλι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι στο 37ο λεπτό.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Πανιώνιος:Κότνικ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης, Αραμπούλι (41′ Λυμπεράκης), Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου)
Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες), Μουνίθ, Λύρατζης (63′ Τσαούσης), Ζοάο, Μαντζης

* Διαιτητής ο Κουμπαράκης με βοηθούς τους Σπυρόπουλος και Τζιώτζιο.

Πηγή: Novasports.gr