Συγκροτήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με συμμετοχή Αλαφούζου, Πολέμη, Γόντικα, εκπροσώπων Βγενόπουλου, Δομάζου, Καμάρα, Τσίμα και άλλων. Ποιοι δεν εκπροσωπήθηκαν στη ΓΣ.

Ads

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία είχαμε ορισμό νέου ΔΣ, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την Τετάρτη (9/5).

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στον ΣΚΑΙ μετά το τέλος του ΔΣ: “Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από αυτή τη δύσκολη θέση. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι οι συνθήκες πολύ δύσκολες”.

Για πιθανή επιστροφή στη Λεωφόρο, τόνισε: “Όχι. Το γήπεδο στην Αλεξάνδρας χωράει 17.000 κόσμου. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε δεκάδες χιλιάδες αν χρειαστεί, είναι η καρδιά μας”.

Ads

Για το το χρονοδιάγραμμα, είπε: “Θα γίνει μια συνέλευση, θα είμαι και εγώ εκεί και θα έχουμε το χρονοδιάγραμμα”.

Για τα πολλά συμβόλαια που λήγουν, τόνισε: “Δεν έχω την εμπειρία για τα συμβόλαια. Το πρώτο μας μέλημα είναι η οικονομική κρίση που έχουμε. Πρώτα να αντιμετωπίσουμε αυτή και μετά όλα τα υπόλοιπα”.

Για το αν είναι αισιόδοξος για το εγχείρημα, είπε: “Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Όλοι θα βάλουν πλάτη, αναλογικά με τις δυνάμεις τους”.

Διάλογος με Αλαφούζο

Όπως σας είπαμε νωρίτερα φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχαν ένα σύντομο διάλογο με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δεν μπορείς να μιλάς για λαϊκή βάση, όταν δεν έχεις μιλήσει με εμάς. Γιατί δεν απευθύνεσαι σε εμάς;” ανέφεραν οι οπαδοί στον Αλαφούζο, με τον ίδιο να απαντά ότι σύντομα θα έχει επαφές με τους οργανωμένους συνδέσμους του Τριφυλλιού.

Υπάρχει(;) και Πρίγκιπας

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βλάσης Τσάκας είπε πως την Τετάρτη θα γίνει Συνέντευξη Τύπου (στις 13:30 χωρίς να είναι βέβαιο), στην οποία θα μιλήσει ο πρίγκιπας Αμντουλαζίζ μπιν Νάσιρ Αλ Σαοούντ που εκπροσωπεί.

Αν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα ειπωθεί, κι αν θα υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία. Εξάλλου ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει πως η πόρτα σε υποψήφιους επενδυτές είναι πάντα ανοιχτή.

Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στα 19 μέλη (συν τον Ερασιτέχνη 20) βρίσκονται και εκπρόσωποι από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Πατέρας και ο Μιχάλης Ζολώτας δεν όρισαν εκπρόσωπο τους στο ΔΣ. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Αθηνά Μπαλομένου και ψήφισε τα μέλη που υποδείχτηκαν.

Αυτοί ήταν οι Αλαφούζος, Γόντικας, Σωπήλης, Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Τσίμας, Βερβεσός, Ηρειώτης, Παναγόπουλος, Καμάρας, Μαρκόγιαννης.

Αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Πηγή: sport 24