Δολοφονική επίθεση από μια ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού δέχτηκε ένας άνδρας, που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά το 74' λεπτό. Οι δράστες, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του οπαδού του Παναθηναϊκού, πήδηξαν τα  πλεξιγκλάς από τη θύρα 7, βρέθηκαν στη διπλανή εξέδρα και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έπεσε πάνω στις καρέκλες, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνέχιζαν να τον κυνηγούν και να τον χτυπούν με μανία. Τελικά, και αφού από θαύμα δεν δέχτηκε κάποιο μοιραίο χτύπημα, του βγαλαν την μπλούζα και τον πέταξαν στο γήπεδο.

Αμέσως μετά το περιστατικό ακολούθησαν συνθήματα εναντίον του Παναθηναϊκού, ενώ το υπόλοιπο γήπεδο αποδοκίμαζε τη συγκεκριμένη μερίδα οπαδών. Σημειώνεται πως αηδιασμένοι όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο και είδαν την άγρια επίθεση άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο, πολύ πριν λήξει το παιχνίδι.