Χωρίς χρήματα εδώ και καιρό, τώρα πια και χωρίς τρόπαια ο Γερμανός, πρώην πρωταθλητής του τένις, Μπόρις Μπέκερ, ξεκίνησε μια προσπάθεια για να βρει μερικά από τα πιο διάσημα βραβεία που κέρδισε στα γήπεδα του τένις.

Ads

Για την ακρίβεια ο πρώην πρωταθλητής, ο οποίος πτώχευσε το περασμένο καλοκαίρι, αναζητεί πέντε από τα έξι Κύπελλα Grand Slam (δύο Australian Open και τρία Wimbledon) που είχε κατακτήσει στην καριέρα του.

Μια απώλεια όχι μόνο συναισθηματική αλλά και οικονομική, ακόμα πιο σοβαρή μάλιστα, αφού ο Μπέκερ είχε σκεφτεί να τα πουλήσει για να πληρώσει, τουλάχιστον εν μέρει, τα συσσωρευμένα χρέη του.

«Ο κ. Μπέκερ δεν γνωρίζει πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα τρόπαια», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπός του. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, νικητής του Wimbledon σε ηλικία 17 ετών το 1985, κέρδισε 64 τίτλους ATP στη 15ετή καριέρα του, δύο φορές το Davis Cup κι ένα χρυσό μετάλλιο στο διπλό Ανδρών (με παρτενέρ τον Μίχαελ Στιχ), στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης (1992), το οποίο επίσης δε γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα.

Ads

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ