Την πρώτη της απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είχε η ΑΕΚ, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου στο “Ελ Πάσο”. “Φωνάζει” δικαιολογημένα η Ένωση για γκολ που δεν της μέτρησε ως οφσάιντ.

Ads

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με “2 στα 2” τη φετινή της περιπέτεια στα άγνωστα μονοπάτια της Γ’ Εθνικής (2-0 εκτός τον Μανδραϊκό, 2-1 στο ΟΑΚΑ τη Θύελλα Ραφήνας) όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μπλόκο που της έστησε ο ΑΟ Περιστερίου στο “Ελ Πάσο” με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την εδαφική υπεροχή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και για περίπου 30 λεπτά έκλεισε τους τυπικά γηπεδούχους στα καρέ τους (στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και μετά το 80′) όμως είτε λόγω της αστοχίας των Ντακόλ, Πόποβιτς και Πλατέλλα είτε λόγω του γκολκίπερ Ψύχου το γκολ δεν ήρθε.

Η μπάλα κατέληξε πάντως στα δίχτυα στο 27′ ύστερα από κεφαλιά του Πόποβιτς, με τον βοηθό διαιτητή να σηκώνει ψηλά το σημαιάκι και τον διαιτητή να μην μετράει το γκολ, απόφαση που ήταν λανθασμένη βάσει των όσων έδειξε ο τηλεοπτικός φακός.

Ads

Πέρα από το ακυρωθέν γκολ, οι άνθρωποι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δύο ακόμα περιπτώσεις οφσάιντ στο δεύτερο ημίχρονο, σε φάσεις που προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό της κιτρινόμαυρης εξέδρας (περίπου 4.000 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες) και οδήγησαν στη διακοπή του ματς για αρκετά λεπτά, εξού και τα 10 λεπτά καθυστερήσεων που κρατήθηκαν στο φινάλε.

Να σημειωθεί πως στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ βρέθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να φοράει για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Sport24.gr