Αντιμέτωποι με φρικτές εικόνες ήρθαν οι ιδιοκτήτες σκυλιών στο δήμο Ρήγα Φεραίου, στις περιοχές Στεφανοβικείου, Βελεστίνου και Ριζομύλου, καθώς 23 σκυλιά θανατώθηκαν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο.

Οι κάτοικοι των περιοχών είναι θορυβημένοι αφού δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ποιος μπορεί να προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη της μαζικής θανάτωσης σκύλων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα σκυλιά ήταν μικρά σε ηλικία και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Οι ιδιοκτήτες τους τα βρήκαν νεκρά μέσα στις αυλές και στο δρόμο, ενώ πολλοί μιλούν για μαζική δολοφονία.

Ειδικότερα, φαίνεται ότι οι φόλες που πετάχτηκαν στέρησαν τη ζωή σε 13 σκυλιά στο Στεφανοβίκειο και άλλα 10 σε Βελεστίνο και Ριζόμυλο.

Οι κάτοικοι στο Στεφανοβίκειο βρήκαν μάλιστα και την Κυριακή το πρωί πεταμένες στην πλατεία του χωριού τις οποίες έσπευσαν να απομακρύνουν, πριν να βρουν τραγικό θάνατο και άλλα τετράποδα.

Οι ιδιοκτήτες έσπευσαν να κοινοποιήσουν την είδηση στα social media για να προειδοποιήσουν και άλλους ιδιοκτήτες σκυλιών ώστε να προλάβουν να προστατέψουν τα σκυλιά τους, άνω πρόκειται να προχωρήσουν σε μήνυση κατά αγνώστων.