Αντιμέτωπος με ένα φρικτό θέαμα ήρθε ένας άνδρας στο Σεντ Λιούις των ΗΠΑ, όταν μετακόμισε στο νέο του σπίτι.

Ads

Άρχισε να βάζει κουτιά με τα πράγματά του στο εσωτερικό της κατοικίας, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στο υπόγειο, αντίκρισε ένα αλυσοδεμένο θηλυκό πιτ μπουλ.

Αμέσως ειδοποίησε το προσωπικό της Stray Rescue του Σεντ Λιούις. «Αγόρασα ένα σπίτι και βρήκα ένα πιτ μπουλ στο υπόγειο. Δεν είμαι σίγουρος πόσο καιρό βρίσκεται εκεί κάτω», ανέφερε.

Οι διασώστες έσπευσαν στο σπίτι και ευτυχώς το κουτάβι βρέθηκε εγκαίρως για να σωθεί. «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του υπογείου, είδαμε μια ουρά να κουνιέται» ανέφερε σε δήλωσή της στο The Dodo, η Νάταλι Τόμσον, υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας. «Παραλίγο να πνιγεί από τη χαρά της που μας έβλεπε. Όταν την ελευθερώσαμε, δεν σταματούσε να χοροπηδάει και να μας αγκαλιάζει».

Κανείς δεν ξέρει ποιος άφησε τον σκύλο πίσω ή γιατί, αλλά ήταν σαφές ότι δεν θα άντεχε για πολύ ακόμα μόνο. Η Νάταλι Τόμσον ανέφερε ότι έδωσαν στο σκυλί το όνομα «Jumping Bean», επισημαίνοντας ότι για ένα τετράποδο που έχει περάσει τόσο μεγάλη τραυματική εμπειρία από την εγκατάλειψή του, είναι πολύ χαρούμενο.

Ads

«Η προσωπικότητά της είναι εντελώς αξιολάτρευτη. Αγαπά όλους όσους συναντά και επιδιώκει την προσοχή. Θέλει να είναι σίγουρη πως δεν την αγνοούν. Είναι ένα πολύ στοργικό κουτάβι και πολύ χαρούμενο όλη την ημέρα» πρόσθεσε η Τόμσον.

Στο βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης της είναι εμφανέστατη η χαρά της και ο ενθουσιασμός της για μια νέα ζωή.