Το Dog Bakery είναι η πρώτη κουζίνα ή μάλλον… φούρνος στην Ελλάδα που ανοίγει τις πόρτες του στους σκύλους και τους φίλους τους.

Ads

Οι φρεσκοψημένες τροφές για τους τετράποδους φίλους μας παρασκευάζονται σε μια σύγχρονη κουζίνα που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ το κατάστημά διαθέτει μεγάλο παράθυρο με θέα… για να μπορεί ο καθένας να δει πως παρασκευάζεται η φρεσκοψημένη τροφή που θα καταναλώσει ο σκύλος σας.

«Με αφετηρία τη δημιουργία μαγειρευτής τροφής για σκύλους, απόλυτα πλήρους, ισορροπημένης και θρεπτικής, ήρθαμε σε επαφή με κτηνιάτρους, τεχνολόγους τροφίμων, εκπαιδευτές, αναζητήσαμε και βρήκαμε τα ποιοτικότερα υλικά από επώνυμους Έλληνες προμηθευτές που γνωρίσαμε δια ζώσης, ενημερωθήκαμε για τις σωστές πρακτικές που ακολουθούνται χρόνια τώρα στο εξωτερικό και κάναμε την ιδέα πράξη… Δημιουργήσαμε μαγειρευτή τροφή για σκύλους ή φρεσκοψημένη τροφή -όπως μας αρέσει να τη λέμε- παρασκευασμένη από υλικά βρώσιμα κι από τον ίδιο τον άνθρωπο, με διαδικασίες που πληρούν τις προδιαγραφές για ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα.

image

Ads

image

Κάθε σκύλος έχει τις ανάγκες του, τις ιδιαιτερότητές του και, γιατί όχι, τις προτιμήσεις του. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δημιουργήσαμε τροφή για σκύλους που θα εμπεριέχει τα κατάλληλα συστατικά, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες, που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και την υγιή διαβίωση τους.

Γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων εμφανίζει δυσανεξία σε κάποιες ζωικές πρωτεΐνες, έχουμε παρασκευάσει μονοπρωτεϊνικές συνταγές, δηλαδή τροφές με διαφορετικές πηγές πρωτεϊνης και ποτέ μίξη αυτών, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στο σκύλο του. Πέρα από τις φρεσκοψημένες τροφές που ακολουθούν συγκεκριμένες συνταγές, δεχόμαστε, κατόπιν συνεννόησης με κτηνίατρο, συγκεκριμένες παραγγελίες με παραλλαγές στα υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σκύλου», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες για το νέο τους εγχείρημα. 

image

Την ιδιά στιγμή όμως ετοιμάζονται και διαφορετικού τύπου γεύματα όπως είναι οι λιχουδιές από καρύδα, φυστικοβούτηρο, μπανάνα ή μήλο αλλά και μία μεγάλη σειρά από αξεσουάρ – από κολάρα μέχρι λουριά. «Οι λιχουδιές για σκύλους χρησιμοποιούνται κυρίως με στόχο την επιβράβευση στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους. Οι δικές μας λιχουδιές επιβράβευσης λειτουργούν σαν επιπλέον πηγή θρεπτικών συστατικών και βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, χωρίς, όμως, έντονα αρώματα που, αν και αρέσουν σε σένα, ενοχλούν ιδιαίτερα τον σκύλο σου. Προστάτεψε τις λιχουδιές του από την υγρασία, κρατώντας τη συσκευασία κλειστή, κι αν αντέξει να μη τα φάει όλα, αυτά θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα,» δηλώνουν οι άνθρωποι πίσω από το «Dog Bakery»

image

Δείτε περισσότερα στο dogbakery.gr