Η πανέμορφη Λούλου επιλέχθηκε για να στελεχώσει το σώμα αστυνομικών της  CIA, όμως «απολύθηκε» καθώς δεν… έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τη δουλειά της.

Ads

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Υπηρεσία, το σκυλάκι μετά από εβδομάδες εκπαίδευσης δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να οσφρίζεται ύποπτα πακέτα και να εντοπίζει βόμβες.

Οι εκπαιδευτές προσπάθησαν πολλές φορές να τη δελεάσουν με φαγητό και λιχουδιές, αλλά και ακόμη όταν τα κατάφερναν, έδειχνε δυστυχισμένη. Προτιμούσε το παιχνίδι και τα χάδια με τους ανθρώπους. Έτσι, η υπηρεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε στο twitter πως… απολύεται.

«Για ορισμένους σκύλους, όπως η Λούλου, είναι ξεκάθαρο πως η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη. Αντίθετα, δεν είναι αυτή η δουλειά που της ταιριάζει. Η Λούλου, δεν ενδιαφερόταν να αναζητήσει εκρηκτικά, ούτε όταν την ενθαρρύνουν με φαγητό και χάδια. Η σκυλίτσα δεν διασκέδαζε πια», γράφουν οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης της CIA.

image

«Η κύρια ανησυχία των εκπαιδευτών μας είναι η σωματική και ψυχική υγεία των σκύλων μας, έτσι αποφάσισαν να πάρουν την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για τη Λούλου και να την αποβάλουν από το πρόγραμμα», πρόσθεσαν στη δήλωση τους.

Τώρα όμως, το χαριτωμένο τετράποδο βρήκε σπίτι και απολαμβάνει την αγάπη και φροντίδα της νέας της οικογένειας.

image