Η ιστορία του «Χάτσικο» των Ιωαννίνων, της σκυλίτσας που ζούσε στο νεκροταφείο της Μπάφρας δίπλα στο μνήμα της γυναίκας με την οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια, έκανε το γύρο του Διαδικτύου συγκινώντας για την απόλυτη πίστη και αφοσίωση της στο αφεντικά της. Η γυναίκα που το φρόντιζε έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες. Έκτοτε το συμπαθέστατο σκυλάκι ζούσε στο νεκροταφείο.

Ads

Μια γυναίκα που  είδε το μικρόσωμο σκυλάκι να περιφέρεται εμφανώς ταλαιπωρημένο  ανάμεσα στα μνήματα του κοιμητηρίου, ρώτησε και έμαθε για την ιστορία του  και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Animal Action Ioannina. Και έτσι, χρειάστηκε να περάσουν  μόλις λίγα 24ωρα από τη στιγμή που ανέβηκε στο Facebook η αγγελία υιοθεσίας των εθελοντών στου Συλλόγου,  για να βρει ο «Χάτσικο» από τα Ιωάννινα, την καινούργια του οικογένεια.

Αμέσως μετά  ανέλαβαν δουλειά οι εθελοντές της ANimal Action Ioannina, που μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Θεοδώρα Μπέτση, φρόντισαν να μεταφερθεί το ζώο σε κτηνίατρο, όπου και έλαβε την απαραίτητη για την ηλικία του κτηνιατρική φροντίδα, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και τσιπαρίστηκε.

image

Ads

Πλύθηκε, κουρεύτηκε  και οι αρχικές πληροφορίες την ήθελαν αγοράκι, τελικώς είναι κοριτσάκι  και το όνομα αυτής Νόρα, σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.

image

Κάπως έτσι τελείωσε η περιπέτεια  του πιο πιστού σκυλιού των Ιωαννίνων και ξεκίνησε η νέα της ζωή, πλάι σε ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την φροντίζουν.

image