Η Αλληλεγγύη Πειραιά, το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά και η Πρωτοβουλία κατοίκων Καμινίων σας καλούν στην  έκθεση φωτογραφίας τού φωτορεπόρτερ Δημήτρη Θεοδόση με θέμα «Το Ελληνικό σοκ» στον πολυχώρο  Κώστας Κωσταράκος (Θήρας και Μαντινείας, Πειραιάς – Καμίνια) σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 18.00 μμ.

Ads

 
Μια ώρα μετά την έναρξη, στις 19.00, θα γίνει συζήτηση με θέμα «Αλληλεγγύη και κρίση» στην οποία θα συμμετέχουν ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, ο πρόεδρος της ένωσης Φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος και ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Μιχάλης Σπουρδαλάκης.
 
image

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για το κοινό να συμμετάσχει  σε ένα πολιτιστικό γεγονός πού το θέμα του αφορά την καθημερινότητά της ελληνικής κοινωνίας. Να γνωρίσοει όψεις της κρίσης πού το αφορούν άμεσα και παράλληλα να  αναζητήσει τρόπους και λύσεις  πού μπορούν να  απαλύνουν  τις δυσκολίες  της συμβίωσης  στην περίοδο των μνημονίων, να βάλει τις βάσεις για ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

image 

Ads

«Οι πολίτες του Πειραιά και των συνοικιών του έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής με αξιοπρέπεια αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Νίκησαν τον φασισμό, την πείνα  και τις κακουχίες στον Β παγκόσμιο πόλεμο ενωμένοι και αποφασισμένοι. Θα νικήσουμε και τώρα γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας».
 
image

image

Η εκδήλωση θα είναι με ελεύθερη είσοδο. Κάθε προσφορά τροφίμων και φαρμάκων είναι καλοδεχούμενη και έμπρακτη συμβολή στις ανάγκες της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργήσει το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 18.00 έως τις 22.00