Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD o 5ος κύκλος  της πολυβραβευμένης σειράς της NBCUniversal, Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey). Η σειρά θα προβάλλεται σε πρώτη προβολή και σε ποιότητα high definition κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα. Ο νέος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD λίγο μετά τη Μ. Βρετανία, όπου προβλήθηκε το Σεπτέμβριο, και πριν τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015.

Ads

 
Ο νέος κύκλος μας μεταφέρει στο 1924, λίγο μετά τις εκλογές που φέρνουν για πρώτη φορά στην εξουσία το εργατικό κόμμα. Το δημοφιλές καστ της σειράς, που περιλαμβάνει τους Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Κάρμαικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Μάγκι Σμιθ, επιστρέφει στον 5ο κύκλο, ενώ νέοι ηθοποιοί κάνουν την εμφάνισή τους, όπως η Άννα Τσάνσελορ (Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία, Penny Dreadful) και o Ρίτσαρντ Γκραντ (Doctor Who, Girls).


Δείτε το trailer
 

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα Τζούλιαν Φέλοους, το Downton Abbey έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με 2 Χρυσές Σφαίρες, 11 βραβεία Emmy ®, 3 BAFTA ® και έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Ο ΟΤΕ ΤV φιλοξενεί πάνω από 100 βραβευμένες και δημοφιλείς σειρές το χρόνο, ενώ τη νέα σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Fargo, το Banshee, το Fortitude κα.    
 
 

Ads