Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους καλλιτέχνες και νέες καλλιτεχνικές ομάδες απευθύνει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,στο πλαίσιο μίας ομαδικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2012.

Ads

Η πρόσκληση αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το 1980 και μετά και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν ένα φάκελο με έργα τους που έχουν υλοποιηθεί ή είναι υπό μορφή πρότασης, καθώς και ένα βιογραφικό σημείωμα.

Το κάλεσμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικής έκφρασης, για το λόγο αυτό μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες με έργα διαφορετικών ειδών και μέσων, και δράσεις στο διεπιστημονικό, διακαλλιτεχνικό ή εργαστηριακό χαρακτήρα. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν και προτάσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας και των νέων συστημάτων επικοινωνίας.

Το υλικό θα πρέπει να σταλεί σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2012 ταχυδρομικώς ή με mail. Για τις διευθύνσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Ads