Τη συγκρότηση και συνεδρίαση επιτροπής το προσεχές διάστημα, η οποία θα προσπαθήσει να εκπονήσει λύσεις για το θέμα των συμβασιούχων στο δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. Οι προτάσεις στις οποίες θα καταλήξει η επιτροπή θα υποβληθούν στη συνέχεια στην κυβέρνηση

Ads

Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων, «όπως είχα δεσμευτεί, μόλις λύθηκε η κατάληψη, συναντήθηκα με τους εργαζόμενους στον Δήμο προκειμένου να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων. Μια λύση η οποία θα κινείται στο πλαίσιο του Συντάγματος και της νομιμότητας προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση στον Δήμο και να συνεχίσουν οι δημότες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση».

Mε αφορμή τις δηλώσεις Καμίνη, ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε: «Εύχομαι το περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Γιώργου Καμίνη για το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων (συγκρότηση επιτροπής, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, που θα επιδιώξει να εκπονήσει λύσεις, οι οποίες θα υποβληθούν στη Κυβέρνηση) να ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Και ελπίζω, ότι δεν εντάσσεται σε στρατηγική, αγοράς χρόνου, εν όψει των δικαστικών αποφάσεων, που αναμένονται».