Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγείται ο 24χρονος δράστης, εις εκ των δύο υπαιτίων για τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Γιάννη Ρουσάκη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών, τα ξημερώματα της Δευτέρας, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ads

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα στο Ρέθυμνο από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από ταυτοποίηση κατά την προανάκρισή του ότι πρόκειται για τον έναν από τους δύο δράστες της αιματηρής εξέλιξης των επεισοδίων, μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, με αφορμή τη δολοφονία του δολοφονία του νεαρού οπαδού, το Επιμελητήριο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «φαινόμενα βίας που περιπλέκονται γύρω από το ποδόσφαιρο και που συχνά φτάνουν να γίνουν ανεξέλεγκτα και στην πόλη μας» και προσθέτει: «Τα εν λόγω γεγονότα θλίβουν όσους αγαπούν τον Αθλητισμό και δημιουργούν συναισθήματα ντροπής. Είναι πλέον καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, η οποία επικρατεί εδώ και δεκαετίες».