Ads

Γιουχαρίσματα, απειλές και ακόμα και χαστούκια χαρακτήρισαν τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Ζαχάρω για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. Η διαδικασία απέβη άκαρπη για μια ακόμα φορά, με τον προεδρεύοντα Χρήστο Βλάχο, λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι, να κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης.

Οι δημαιρεσίες της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2011, για την εκλογή προεδρείου και μελών των επιτροπών δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, κλήθηκαν να ορκιστούν τα αναπληρωματικά μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας (Κ.Αλεξανδρόπουλου και Γ.Μπούσμπουρα) αφού η παράταξη του Πανταζή Χρονόπουλου δεν αναγνώρισε την ορκωμοσία τους στις 30 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συμπληρωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής προεδρείου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε το πρωί κεκλεισμένων των θυρών, με προεδρεύοντα τον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Βλάχο, δημαρχεύοντα τον Γιώργο Μπάμη και με τις παρατάξεις των Κώστα Αλεξανδρόπουλου και Γιώργου Μπούσμπουρα να βρίσκονται εκτός της, κεκλεισμένων των θυρών αίθουσας συνεδριάσεων, αφού στις θέσεις τους βρίσκονταν οι αναπληρωματικοί της πλειοψηφίας που ορκίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ads

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σημειώθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Μπούσμπουρα και του εκλεγμένου με την παράταξή του Φώτη Δημήτρουλα τον οποίο μάλιστα χαστούκισε. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr ο κ. Δημήτρουλας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Μπούσμπουρα για εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, από το χαστούκι που δέχθηκε.