Δύο γονείς στην Πάτρα, 40 και 41 ετών, κακοποιούσαν σεξουαλικά τα τρία ανήλικα παιδιά τους, έναν αγόρι και δύο κορίτσια, τα εξανάγκαζαν σε όργια.

Ads

 
Η υπόθεση, σύμφωνα με τοπικά μέσα, ήρθε στην επιφάνεια ύστερα από καταγγελία των δύο κοριτσιών, ηλικίας 17 και 16 ετών, στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η καταγγελία προήλθε από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.
 
Το αγόρι είναι 12 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν ένα ακόμα παιδί μικρότερης ηλικίας (8 ετών). 
 
Οι πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι συγκεχυμένες καθώς ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. 

Και οι δύο γονείς κρατούνται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών. Σημειώνεται πως αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση.
 
Η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr αναφέρει πως η οικογένεια διέμενε στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και οι γονείς είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται.
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει πως είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις.