Ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές άρχισε να λειτουργεί στο Παραδείσι της Ρόδου.

Ads

Tο ξενοδοχείο βρίσκεται στο 18ο χλμ. της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου, μεταξύ των κοινοτήτων Παραδεισίου και Θεολόγου, κοντά στην κοιλάδα Πεταλούδων και την Αρχαία Κάμιρο.
 
Απευθύνεται σε πελάτες ειδικού τουρισμού και, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών, λειτουργεί σε 24ωρη βάση με εγκεκριμένο εσωτερικό  κανονισμό λειτουργίας.
 
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ξενοδοχείου, «ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε όλους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο γυμνισμός απαγορεύεται στους εσωτερικούς, κοινόχρηστους και στεγασμένου χώρους (εστιατόριο, υποδοχή, μπαρ, σαλόνι, διάδρομοι δωματίων και κοινόχρηστες τουαλέτες)».
 
Ακόμη, η είσοδος ανηλίκων επιτρέπεται μόνο με τη συνοδεία ενηλίκων α’ βαθμού συγγένειας.
 
«Η ανάρμοστη συμπεριφορά παντός είδους (παρενόχληση άλλων πελατών, επιδειξιομανία σεξουαλικού ενδιαφέροντος, ερωτικές περιπτύξεις παρουσία τρίτων στους εξωτερικούς χώρους) θεωρείται αιτία άμεσης απομάκρυνσης του συγκεκριμένου πελάτη από το ξενοδοχείο», αναφέρεται. Επίσης, δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση άλλων πελατών χωρίς τη ρητή, γραπτή συγκατάθεσή τους.