Σε διακοπή οδηγήθηκε η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που συζητήθηκε το θέμα της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ads

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο εκπρόσωπος της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς-Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, Καλλικράτη», ο Γιάννης Κούτρας, δήλωσε ότι η παράταξη Ψωμιάδη είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και τη διαφθορά.

Η τοποθέτηση του κ. Κούτρα προκάλεσε αντιδράσεις και η πρόεδρος του συμβουλίου, Αθηνά Αηδονά, ζήτησε από τον εκπρόσωπο της «Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς-Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, Καλλικράτη» να ανακαλέσει. Ο Γιάννης Κούτρας αρνήθηκε και η συνεδρίαση διακόπηκε.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως «οι σύμβουλοι της παράταξης του Ψωμιάδη προπηλάκισαν με τον πιο χυδαίο και προκλητικό τρόπο τον περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιάννη Κούτρα αφαιρώντας του τον λόγο και κατεβάζοντας τον με τη βία από το βήμα του συμβουλίου την ώρα που έκανε πολιτική τοποθέτηση για το σκάνδαλο με το πρόστιμο των 89.000 ευρώ που κλονίζει την θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη». «Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Ψωμιάδη με κραυγές, απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, κάποιοι μάλιστα χρησιμοποίησαν και τραμπουκικές μεθόδους σπρώχνοντας τον και τραβώντας τον με τη βία από το έδρανο του συμβουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ads