Άμεση και πλήρη ενημέρωση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης ζητάει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης με σχετική επιστολή του στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο από τον οποίο ζητά να του ορίζει ένα πρόσωπο που θα αναλάβει τον ρόλο της ενημέρωσής του.

Ads

Ο Γ. Μπουτάρης καλεί τον Β. Παπαγεωργόπουλο να καταθέσει την αίτηση προς την εφορία για να γίνει περαίωση των οφειλών του δήμου και παράλληλα ζητάει ενημέρωση για τις αντιδημαρχίες, τα οικονομικά, τα μεγάλα έργα, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τις διαδημοτικές συνεργασίες, το οργανόγραμμα του δήμου και τις αδελφοποιήσεις με διάφορες πόλεις.

Πριν ακόμη στείλει την επιστολή ο Γ. Μπουτάρης, ο Β. Παπαγεωργόπουλος χαρακτήρισε «κωμωδία» να ενημερώνει ο ίδιος το νέο δήμαρχο για τα οικονομικά στοιχεία του δήμου κι εκείνος να τα αμφισβητεί με συνεντεύξεις του σε ΜΜΕ, προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτό.

Εν το μεταξύ, ο Κώστας Γκιουλέκας, δήλωσε ότι «η πορεία που ξεκίνησε με την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές θα συνεχιστεί». Απευθυνόμενος στους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του, υποστήριξε ότι όλοι τους είναι μέλη μιας ομάδας που «θα παρεμβαίνει για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου».

Ads